onsdag 29 augusti 2007

Lite fransk stemninger...Idag har jag forslat hem ett gammalt fönster, det ska nog hänga i hallen eller bara stå kanske...
Sen så kom boken till mej idag, den alla redan har, jag vet att jag är sen men den är ju helt super underbar måste skriva det jag me! Lagt den framme så alla som kommer kan kika i den...

sia showroomNu har jag varit på sia och fått lite inspiration. Vackra saker dom har och självklart mycke vitt. Man vill ju ha allt. Kul när hösten kommer och man får göra lite höst mysigt=)

sia showroomHär kommer lite vit jul från sia=) jätte mysigt och gå runt där. Dom gör fina skyltningar och bygger upp en bra miljö. Svårt att välja bland alla saker bara=) Vit jul är ju absolut finast, fanns inte mkt rött hos dom inte. Men det är väl lika bra, det vita är väl de som går bäst.

måndag 27 augusti 2007

Snart!

Nu är snart hösten här och med den kommer ännu en orsak att ändra om lite hemma=)
Nu i veckan ska jag på Inredningsmässa, det ska bli så kul! Vi ska köpa in hösten och julen. Ska ta massa bilder och lägga ut så att ni får en försmak=)
Har inte hunnit att skriva så mkt men ska bli bättre nu!

Ha en skän kväll!

söndag 19 augusti 2007

Inspiration!


fredag 10 augusti 2007

Naturbilder från norr!

För någon vecka sedan var jag och hälsade på släkten i skellefteå... Vi var ute hos min farfar en dag, dom bor verkligen långt bort från allt!
Det är mysigt att vara där, tog lite bilder på omgivningen som jag tänkte visa!

tisdag 7 augusti 2007

olivträd!Nu har det tillkommit ännu mera olivträd! Två i köket! Finns ju ingen finare växt=) En ny lampa över köksbordet som blev helt pefekt. Den fick jag av min kära mor när jag fyllde år! Kommer från IB larsen... la in en bild från min bakdag och en på lite ny saker som pryder byrån i köket!
Har haft en underbar helg, varit på spa i strömsta, vilken underbar stad... Massa gamla hus och så nära till havet... super vackert! Kommer lite bilder sen=)
ha en fortsatt bra vecka=)
kram

onsdag 1 augusti 2007

väggmålningI helgen blev det mkt gjort, mycke roligt=) Jag hade beställt text från Landstil... Så det var bara att sätta igång. Inte allt för svårt, lite jobbit med alla små delar som skulle fästa på väggen men annars inga problem. Bra att det finns sånt här när man själv inte är så duktig på att skriva. Sen blev det en liten bild på olivträden i fönstret brevid texten. Nu börjar stilen jag vill ha komma fram mer=)

Jag vill göra om hela tiden, det kliar i fingrarna, mna blir bara aldrig helt nöjd. Speciellt inte när man ser så många fina hem här på bloggarna. Och sen när man börjar kolla på allt som kommer till hösten, allt jag kommer att göra är att handla=)

Ha det så bra
kram