måndag 19 november 2007

lite kul=)

http://www.simondale.net/house/index.htm

Måndaghär kommer lite bilder från mässan, lite jul och lite vitt, som vi gillar det=) och bordet på sista bilde från nordal, det vill jag ha. Skulle vara lite större bara... tycker att det är väldigt svårt att hitta stora bord. Man vill ju att alla vänner ska rymmas runt bordet=)

I dag har jag börjat med julskyltningen till gallerian... ska fram i början av nästa vecka=)

hoppas att eran måndag varit bra, ha en fortsatt skön vecka!

torsdag 15 november 2007

julmysNu har jag gjort lite julmysigt hemma=)
kram på er alla!
onsdag 14 november 2007

i väntan på julen!!


Visst är det härligt när den första snön kommer. Kylan och värmen när man kommer in. Mörkret och alla tända ljus. Den friska luften och den snötäckta skogen. När vi omges av ett vitt landskap, då passar min lägenhet in i resten av världen=)
Alla årstider har ngt bra med sig. Just nu lever jag i en värld av jul. Har dekorerat hela butiken, gjort julskyltningen plus att jag ska julskylta hela St:per gallerian här i uppsala=) Det blir kul... Så det är mycke på gång just nu. Har inte haft mycke tid över till annat! Idag var jag på kurs hos sia när vi satt med deras dekoratör och inköpare och han som skapar sias framtida kollektion=) Det va jätte kul och intressant! Dom har ju även där snappat upp trenden med Shabby chick och vintage, som man kan se i deras katalog. Jag hoppas att det inte blir en överkonsumtion av stilen så att man lessnar på den, för jag vill inte det. Jag vill alltid ha det så här=)Vitt och slitet gammalt och nytt=) Vad tror ni? Känner ni att ni byter stil ofta? Eller det kankse är en ny trend på väg att vi alla kan ha våran egen stil och följa trender inom stilen. Det finns ju så mkt olika stilar nu.
Vinter och julen ska ialla fall vara vit i år som ni säkert vet plus lite silver och fattigmanssilver. Jag frågade om nästa år=) och på sia ska den vara vit även nästa år med lite inslag av crem. I år ska min gran gå i dansk stil med levande ljus och fattigmanssilver och vitt.
Jag blev intervjuad till ett reporatage i UNT kommer ut till advent där vi presenterade lite jul dukningar. Tänkte sätta in lite bilder från det.