söndag 23 december 2007

Jul i Tyskland

I sommras var sist vi såg min mans familj det var i stömstad. Nu ska vi träffa dem igen, i Stuttgart. Men det jag kom på var ju att jag inte visat nårga bilder från Strömstad så här kommer några, det var en härlig resa.


Vi var på strömstad spa, de hade underbar akritektur och var en vila för ögat och resten av kroppen.
Den 27 december kommer jag hem igen så då kommer det nya inlägg.
Ha en riktigt God jul

torsdag 20 december 2007

Detaljer i vardagsrummet!Lite detaljebilder från vardagsrummet på saker jag gillar=)

tisdag 18 december 2007

hall


Så ser det ut i ena delen av min hall just nu=)

söndag 16 december 2007

SovrumI sovrummet har jag det enkelt,ljust och lite slitet=) Sängbordet är från indiska, ram sia. Jag har ställt ett gammalt fönster vid väggen och hängt en liten krans på. Gardinnerna är en favorit från villa collection=) Kuddarna är från miljögården och lampan från Nordal. Byrån är inköpt privat och spegeln från House Doctor, stol sia.
Ganska enkelt, rent och vitt =)

Har haft jul middag här idag med lite tjuv öppning av paket, det var trevligt! Snart är det jul!

kram på er alla och trevlig tredje advent!

tisdag 11 december 2007

Julgran!!Julgranen har kommit fram, har haft den i nån vecka men inte vågat visa det=) Det blev en plast gran i år så att den skulle få plats. Jag har levande ljus i den, silver kulor och fattigmanssilver kulor. Några kors från sia och en glitter slinga! Man ser kankse inte allt så bra, kommer lite fler bilder=)

Ha en härlig kväll!
Kram

söndag 9 december 2007

stämning

onsdag 5 december 2007

juldukningHär har jag gjort en enkel juldukning. Först har jag lagt en vit duk, sen dukat med mitt finaste porslin från cote table och glas från lyngby. På tallrikarna har jag satt fast en liten ljusklämma och lagt en servett med texten helga natt på från blommmingville. Jätte fin tycker jag! I mitten har jag små ljuskoppar i fattigmans silver och en granslinga på en bld rosarangemang=) Enkelt och fint!

tisdag 4 december 2007

Julkort


Idag har jag gjort julkort, jag fick till och med hjälp av min man. Det är lite tidigt, men det är ju så när man älskar julen.
Det blir så vacket när man smäter guldet på änglarna med hjälp av brödrosten. Hoppas alla släktingar och vänner blir glada för vår lilla hälsning.


måndag 3 december 2007

julen!


Då har julen kommit hem till mej...
Jag har gjort en lite annorlunda advetsljusstake. Med blockljus och sen satt fast 1234 på ljusen och lagt litkvistar under. Den andra ljusstaken har jag satt i en gammalkruka med lite mossa runt=)

Granen har jag oxå klätt, Har kulor i silver ovh fattigmans silver i den. Sen ett måste är ju levande ljus=)